Epilatie

Het voordeel van harsen is dat, in tegenstelling tot scheren je nooit harde stoppels zal hebben. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat het haar weer is aangegroeid. De haartjes komen dunner terug en de haargroei vermindert.

Laat je wenkbrauwen weer helemaal mooi in model zetten en aflijnen.
Je gezicht ziet er dadelijk frisser en jonger uit.

€ 13

Weg met die vervelende haartjes op je bovenlip.
Bij het harsen komen de haartjes pas na 5-8 weken terug en de haargroei vermindert.

€ 8

Harsen van kin en bovenlip zorgt er voor dat de haartjes lang wegblijven.

€ 15

Harsen van het gelaat verwijderen we alle haartjes op het gelaat.
Zowel van de wenkbrauwen, bovenlip, kin en de wangen.
Als de haartjes terug groeien komen er geen stoppels of stuggere haren.

€ 22

Maak een afspraak

Armen en benen

Het voordeel van harsen is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. De haartjes kunnen verwijderd worden vanaf 0,5cm. Er is een langere periode van “haarloos” zijn.

De ongewenste haren worden verwijderd met een film hars. Dit is een zachte methode. De haartjes komen pas terug tussen de 3 à 5 weken.  De haartjes zijn dunner en de hoeveelheid van haartjes kunnen na een aantal keren verminderen.

Vanaf € 16

Mooie zachte armen zonder donkere haren.

De haren blijven 4 à 6 weken weg. Ze komen zeer langzaam terug.  De huid voelt zeer zacht aan.

Vanaf € 18

Mooie benen voor de zomer gaan niet samen met haartjes. De haren van de onderbenen en knieën worden verwijderd. Dit blijft 4à6 weken. De haartjes komen zacht terug geen last van stoppels of jeukende benen.

Vanaf € 20

Epileren van de bovenbenen is een effectieve manier om ongewenste haargroei op de benen te verwijderen. Het geeft een gladde en verzorgde uitstraling en kan ervoor zorgen dat je je beter in je vel voelt. Bovendien hoeft het haar minder vaak te worden verwijderd, wat tijd kan besparen en de huid minder irritatie kan geven. Als je kiest voor professionele epileerbehandelingen bij een schoonheidspecialiste, kun je er zeker van zijn dat het op een hygiënische en veilige manier wordt gedaan, met behulp van hoogwaardige producten en technieken. Laat je bovenbenen epileren en geniet van een gladde en verzorgde huid!

Vanaf € 20

Mooie benen voor de zomer gaan niet samen met haartjes. We verwijderen alle ongewenste haren op de benen. Dit blijft 4à6 weken. De haartjes komen zacht terug geen last van stoppels of jeukende benen.

Vanaf € 30

Intieme zone

Bikini en brazillian

De haren worden volledig verwijderd, worden dunner en groeien minder snel terug. De haartjes kunnen verwijderd worden vanaf 0,5 cm. De haren blijven langer weg dan scheren alsook geen stoppeltjes bij het terugkomen van de haren.

Er is eenlangere periode van “”haarloos” zijn.

Bikinilijn

Bij de bikinilijnen worden enkel het schaamhaar dat bij het dragen van een bikini publiekelijk zichtbaar is wordt verwijderd.

Zo kan je zonder zorgen in de zon liggen. De haartjes blijven 3 à 4 weken weg.

Vanaf € 20,00

Brazilian Wax

Hier worden alle haartjes verwijderd. Bij het teruggroeien heb je geen last van stoppeltjes. De haartjes blijven 3 à 4 weken weg.

Vanaf € 30,00

Heren

Steeds meer mannen gaan over tot het harsen van hun lichaamshaar in plaats van scheren.
Groot voordeel van harsen is dat de haren langer weg blijven drie tot acht weken en dat nieuwe haren terug groeien met een haarpunt, in plaats van harde stoppels.

Het voordeel van harsen is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden.
De haartjes kunnen verwijderd worden vanaf 1cm. Er is een langere periode van “haarloos” zijn.

Alle ongewenste haren op de borstkast worden verwijderd.

€ 30

Alle ongewenste haren op de rug verwijderd.

€ 30