Wenkbrauwen & wimpers

Bij het kleuren van de wenkbrauwen worden enkel de haartjes gekleurd. Een diepere kleur zorgt voor een mooier accent op de ogen en verjongt het gezicht.

Henna Brows geven je vollere wenkbrauwen, gaatjes worden opgevuld doordat de huid mee gekleurd wordt. Je hoeft de wenkbrauwen niet meer bij te tekenen voor een voller effect te krijgen.

Henna Brows

Vaak vergeten we wel eens hoe belangrijk wenkbrauwen nu eigenlijk zijn. Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van het gelaat en zijn een belangrijk aandachtspunt. Henna is een plantaardig product dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd mee te verven. De henna wordt aangebracht op de wenkbrauwhaartjes en op de huid. Het creëert een illusie van diepte en vult kale plekjes in de wenkbrauw op. Heb je van nature ultradunne wenkbrauwen maar wil je gaan voor een vollere, natuurlijke look? Dan is hennabrows de perfecte oplossing. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en hoef je ze niet meer in te kleuren. Henna blijft 2 weken op de huid en 4 weken op de haartjes.

Binnen 24 uur

Gebruik geen wenkbrauw make-up en geen crème op de wenkbrauwen.

Na de behandeling 24u geen water aan de wenkbrauwen laten komen.

Niet heet douchen, geen sauna.

Geen gezichtsbehandeling of masker direct na het verven (kan niet toegepast worden tijdens een gelaatsverzorging)

Dagelijkse routine

Henna en olie zijn geen vrienden. Gebruik daarom liever geen olie of oliehoudende producten op je wenkbrauwen. De henna op de huid zal door olie sneller verdwijnen.

Gebruik bij het reinigen van je wenkbrauwen alleen water, geen oliehoudende make-up remover

Wenkbrauwen niet schrubben, geen peeling.

Gebruik gen crème of wenkbrauwgel op je wenkbrauwen

Hennabrows kan niet worden toegepast bij

Allergie PPD (kan eerst getest worden)

Wenkbrauwen die pas geverfd zijn, na 1,5week mag het wel
Wondjes rondom de wenkbrauwen

Bloedarmoede (gebruik van Lithium)

Minder goede werking van de rode bloedcellen

Zwangerschap

Chemotherapie

Kleuring

Kleuringen van de wimpers en/of wenkbrauwen
De kleuring van de wimpers en/ of wenkbrauwen worden aangepast aan de wensen van de klant. Nadat de kleuring is aangebracht gaan we bij de wenkbrauwen ze mooi in model brengen. Je geniet wekenlang van een goed dekkende, kleurvaste tint die licht- en waterbestendig is.

Wimper lifting

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen. Door de wimpers te kleuren lijken ze langer en voller.

Voordelen lashlifting

+ Resultaat tot 6 weken zichtbaar.
+ U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling
Ogen lijken groter
+ Geeft een natuurlijke uitstraling
+ Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
+ Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

Een wimperlifting kan niet bij

Ontsteking aan de ogen
Chemotherapie
Zwangerschap
Claustrofobie
Min. 2 weken geen SPMU of andere behandeling hebt laten toepassen aan de ogen

Wenkbrauwen

De kleuring van de wenkbrauwen wordt aangepast aan de wensen van de klant. Nadat de kleuring is aangebracht gaan we ze mooi in model brengen. Je geniet wekenlang van een dekkende, kleurvaste tint die licht- en waterbestendig is.

€ 20,00

Wimpers

Mooie lange wimpers zonder klontjes. Ze accenturen je ogen en geven je dat stralende va-va-voom effect de hele dag lang!

€ 18,00

Wenkbrauwen & wimpers

Echt mooi voelen begint bij je gezicht en je ogen. Je wenkbrauwen weer netjes en geaccentueerd, heerlijk lange wimpers. Na deze behandeling schitter je weer helemaal.

€ 26,00

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

€ 45,00

Wimpers & kleuring

Geef je wimpers een volledige behandeling waarbij ze worden gelift en gekleurd. Mooie lange wimpers met een mooie krulling laten je ogen schitteren.

€ 50,00